Az adatkezelésről röviden

A Stopper úszóhajó honlapját a Canoe Kft. üzemelteti.

A Stopper weboldal meglátogatása, a galériák és videók megtekintése jelenleg nem jár semmilyen regisztrációval, ezért személyes adatokat sem gyűjtünk vagy tárolunk Önről.

Az informatikai rendszereink védelme érdekében és/vagy az esetleges hibák kizárása miatt a honlap meglátogatásakor eltároljuk az Ön IP címét, és a megtekintett oldalak URL-jét a saját webszerverünkön. Ezeket az információkat nem továbbítjuk harmadik fél részére, és csak a webszervert üzemeltető rendszergazdáink férhetnek hozzá. Ezek az adatok automatikusan és véglegesen törlődnek a rendszerből 3 hónap után. Ezeknek az adatoknak a kezelője a Canoe Kft.

Statisztikai célból azonban anonimizált, általánosított adatokat gyűjt számunkra a Google Analytics rendszere. Semmilyen személyes adatot nem továbbítunk a Google Analytics rendszere felé, az Ön IP címét is csak anonimizálva (az IP cím utolsó része nem kerül elküldésre; további információk: https://support.google.com/analytics/answer/2763052?hl=hu). Emellett a Google Analytics rendszere a következő adatokat gyűjtheti:

  • Számítógép / mobil eszköz, operációs rendszer, böngésző adatai
  • Képernyőfelbontás
  • Ország, város (pontos lokáció beazonosítására nincs lehetőség)
  • Ön által megtekintett aloldalak URL-jei
  • A honlapunkon eltöltött idő


Ezeket az összesített adatokat arra használjuk, hogy jobban megismerjük az oldalunk látogatóinak szokásait, mely oldalak népszerűek, milyen fejlesztéseket hajtsunk végre a jövőben.

Ezeknek az adatoknak a kezelője a Google. A Google adatvédelmi irányelveiről itt olvashat többet: https://policies.google.com/privacy?hl=hu

Az egyes hírekben további külső szolgáltatók által biztosított tartalmak kerülhetnek beágyazásra, például Facebook videók, galériák, Instagram képek és YouTube videók. Ezen szolgáltatók felé sem továbbítunk semmilyen adatot; a szolgáltatók saját maguk részére statisztikai célból anonimizált adatokat gyűjthetnek.

Az általunk használt külső szolgáltatók adatvédelmi elvei:

YouTube: https://policies.google.com/privacy?hl=hu

Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/update

Instagram: https://help.instagram.com/519522125107875?helpref=page_content

Embed.ly: http://embed.ly/legal/privacy


Amennyiben bármilyen kérdése lenne az adatvédelemmel kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi e-mail címen: stopper@canoekft.hu